Membrii Echipei Noastre

Echipa noastra este formata dintr-un colectiv tanar, ambitios si dornic sa arate ca in Romania se poate face chirurgie moderna, performanta si eficienta. Ne bazam pe comunicarea directa si sustinuta cu pacientii nostri, o abordare mai putin comerciala dar mai umana. Practicam chirurgia obezitatii atat in spitalul de stat Sf. Ioan cat si in Spitalul Provita, ambele in Bucuresti. In ambele locatii avem cele mai mici preturi din tara si facilitam si contactarea de credite special destinate pacientilor, cu dobanzi preferentiale.

Dr. Mihai Ionescu
Dr. Mihai IonescuMedic Specialist Chirurgie Generala, Spitalul „Sf. Ioan”, Bucuresti, Spitalul Metropolitan Bucuresti
Valorile dupa care ma ghidez sunt: profesionalismul, corectitudinea, preocuparea pentru tot ceea ce este nou, specializarea continua, excelenta in servicii si respectul pentru pacienti. De asemenea, tratez fiecare pacient in mod egal, alaturi de cea mai buna echipa medicala din domeniu, cu echipamente de top, intr-un spatiu cald si elegant.
Raluca Parasca
Raluca ParascaMedic primar ATI
Anestezia reprezintă cea mai frecventă temere a unui pacient care urmează să fie operat. Prin definitie, anestezia are ca obiectiv suprimarea senzatiilor, in general si a senzatiei dureroase, in special. Indiferent de tipul anesteziei (generală, locoregională sau locală), scopul este unul singur: confortul bolnavului.
Razvan Iosifescu
Razvan IosifescuMedic Specialist Chirurgie Generala
Radu Mirica
Radu MiricaMedic Rezident Chirurgie Generala
PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Alatura-te si tu sutelor de pacienti fericiti!

Pentru consultatii si programari apelati numarul de telefon 0799 112 578 sau accesati formularul nostru de contact.
PROGRAMEAZA-TE ACUM!